Ivy

‘Be Our Magic Ivy Off The Tragelslane’

Ivy is in 2006 geboren bij Off The Tragelslane Border Collies, in Zeeland. 

Vanaf het allereerste moment was er een klik tussen mij en Ivy. Onze band was vanaf het begin heel sterk. Mijn allereerste border meisje, wat een liefde heb ik van haar gekregen en wat een plezier, avontuur, maar ook verdriet en verlies hebben we samen meegemaakt. Waar ik ging, ging zij en andersom. 

Ze heeft ons twee prachtige nesten geschonken, te vinden bij nakomelingen. We hebben heel wat shows gelopen samen, en wat had ze daar een plezier in! Mijn paradepaardje, gek op alle aandacht. 

In maart 2018 kreeg Ivy helaas van het één op het andere moment een tia. Ze kreeg medicatie en moest zelf verder herstellen. We gaven haar die kans, en wat vocht ze. Ze wilde nog niet, was er nog niet klaar voor om ons te verlaten en in een kleine week herstelde ze zo verbazingwekkend goed dat ze weer voorzichtig mee ging wandelen. In juni echter, ging ze hard achteruit. We dachten dat ze een terugslag had van de tia.. dat ze moe was van het vechten. Ze at slecht, lag alleen maar en de kracht uit haar oogjes was verdwenen. Mijn kleine vechtertje was op. Bij de dierenarts bleek dat dit niet door de tia kwam, maar ongemerkt was ze al langer ziek. We konden nog maar een ding voor haar doen om haar een verder lijden te besparen, dus we hebben haar laten gaan. 

 

Ivy mocht 11 jaar worden.

 

Ik zal je nooit vergeten meisje, rust zacht!❤️